THE SUMMER DENIM SKIRT

Monday, June 6, 2016

summer denim skirt
summer denim skirt
summer denim skirt
summer denim skirt
summer denim skirt
summer denim skirt
summer denim skirt

Blouse - H&M | Skirt - Sammydress | Bag - Thrifted | Sandals - F&F | Watch - Casio

I think that the denim button skirt was a pretty big trend last year too and I think it's gonna de the even morepopular this summer. I like the A-line shape on skirts, really pretty and sophisticated in my opinion. For me it's more like a work outfit or a friendly gettogether look, but with sneakers and a simple white tee it can be a more casual look too. To be honest, I was a little worried when I ordered this dress from sammydress.com, because I have had some bad experiences with other online shops previously, but luckily the skirt turned out to be really high quality, really good material and nicely made, so I was released when I received it. 

This time we have changed the location and I really like how the background turned out. Let me know if you like this location more than the previous ones! Latest outfit post.

Véleményem szerint a gombos farmer szoknyák idén nyáron még népszerűbbek lesznek mint tavaly. Az A-vonalú szabás nagyon csinos és kifinomult, így szinte minden alkalomra tökéletes választás lehet egy ilyen szoknya. A mostani outfit sokkal inkább munkába, vagy baráti összejövetelekre lehet megfelelő számomra, azonban egy tornacipővel és egy sima fehér pólóval máris sokkal kényelmesebb szett lesz belőle. Őszintén szólva, volt némi félelmem, mikor megrendeltem a szoknyát a Smmydress.com-ról, ugyanis régebben több rossz tapasztalatom is volt már hasonló oldalakkal, de ezúttal pozitívan csalódtam. A szoknya nagyon jó minőségű, szépen elkészített, mintha csak egy nagyobb márkától vásároltam volna, így teljesen meg vagyok elégedve vele! 

Ezúttal egy más helyszínen fotóztunk és nekem nagyon tetszik ez az új típusú háttér! Ti mit szóltok hozzá? Nektek jobban tetszik ez a környezet vagy inkább az előzőket preferáljátok? 

Post a Comment

Latest Instagrams

© FASHIONDESIRE. Design by Fearne.